Verhuur duikuitrusting

Materiaal verhuur Educa-Sub:

Duikschool Educa-Sub is een kleinschalige duikschool. Dit betekent dat we in beperkte mate mogelijkheden hebben tot het verhuur van duikmaterialen.

Opgelet: we verhuren alleen aan onze eigen cursisten en/of leden van owsv. Gelre-Sub!

Aan de huurder kan een borgsom gevraagd worden.

Tot het vaste verhuurassortiment hoort de basisuitrusting en de persluchtset. De basisuitrusting bestaat uit een duikbril, snorkel, vinnen en loodgordel. De persluchtset bestaat uit een duikfles, een ademautomaat en een trimjack. Uiteraard zijn deze materialen in verschillende maten te krijgen.

Beschikbaarheid: bel even  (026) 443 72 90 voor een afspraak of voor nadere informatie.

Tip: Cursist houdt rekening met de aanschaf van een eigen buitenwateruitrusting. Reken op minimaal €1300,- (nieuw) voor een complete uitrusting.

Ook tweede hands duikuitrusting (marktplaats) is heel goed mogelijk. De duikschool heeft geen winkel, maar onze instructeurs geven graag advies!

Artikel

dag

weekend

week

Duikfles keuze uit de flestypen

 

5, 7, 8, 10, 12 liter

10,-

15,-

25,-

Trimjacket met inflator

10,-

15,-

25,-

Ademautomaat, octopus en manometer

10,-

15,-

25,-

Totaal pakket persluchtuitrusting

25,-

35,-

60,-

    
Duikbril en snorkel

5,-

10,-

15,-

Binnenwatervinnen

5,-

10,-

15,-

Loodgordel

5,-

5,-

10,-

Lood

5,-

5,-

10,-

Totaal pakket basisuitrusting

15,-

25,-

35,-

    
Onderwaterlamp (oplaadbaar.)

10,-

15,-

30,-

Verhuurvoorwaarden:

1Huurder dient zich, voorafgaand aan de huurperiode, te legitimeren met een geldig legitimatiebewijs.
2Huurder is persoonlijk verantwoordelijk voor alle kosten die voortvloeien uit beschadiging, vermissing, diefstal of waterschade.
3De verhuurder garandeert de correcte staat van het duikmateriaal. Eventuele beschadigingen die geconstateerd worden, voorafgaand aan de verhuurperiode, zullen op dit formulier worden aangegeven en door beide partijen worden ondertekend.
4Voorafgaand aan de verhuurperiode kan een borg gevraagd worden van € 150,- (1 cheque of contant) per duikfles, trimjack, automatenset of lamp en € 50,- voor een totaalpakket basisuitrusting. Bij schade of verlies is de verhuurder gerechtigd de borg bij zich te houden, tot de juiste hoogte van de geleden schade of het bedrag van vervanging is vastgesteld. Bij verlies of niet te herstellen goederen zal de verkoopwaarde van het artikel in rekening worden gebracht.
5Alle apparatuur moet uitgespoeld worden teruggebracht. Bij het vuil inleveren van het materiaal wordt € 3,- per attribuut in rekening gebracht.