Kom weer proefduiken in september!

Helaas kunnen we in de komende periode tot september 23 geen proefduiken of introduiken organiseren! In september bent u weer van harte welkom!

Kom vrijblijvend kijken naar onze activiteiten, of maak een afspraak voor een proefduik (ook bekend als introduik of introductieduik) in het zwembad Valkenhuizen, Beukenlaan 15 in Arnhem. Hier ervaar je hoe geweldig het is om onderwater te kunnen ademen en zweven. Dit alles kan in de veilige en (warme) omgeving van het zwembad.

Introductieduiken organiseren wij op afspraak pas weer in de periode september op de vrijdagavond. Globaal ziet het programma er als volgt uit. Om 20.15 ontmoeten we elkaar in de hal van het zwembad. Daarna houden we een korte briefing over de theorie van duiken met perslucht. We gaan omkleden en bouwen samen aan de rand van het zwembad een persluchtset op. Om 21:00 gaan we het water in om samen te oefenen. Na een uur komen we het water weer uit, bouwen de duikset weer samen af. Rond 22:30 is er tijd voor een gesprekje in de sportbar over je ervaring van de introductieduik en informeren we je over de mogelijkheden om een opleiding bij ons te gaan volgen.

Aanmelden voor een introductieduik kan door het invullen en opsturen van onderstaand formulier en verplicht verder tot niets. Bij meerdere introducees graag individueel aanmelden.

De kosten van een introductieduik zijn 35 euro per persoon. Deze kosten kunnen vooraf overgemaakt worden op NL 13 INGB 0006 2388 26 of tijdens de briefing overhandigd worden.

Cadeautip! Een introductieduik is ook leuk om vriend(in) cadeau te doen.